آیا به نظر شما برای ساقط شدن حق حبس به دلیل تمکین عام با رضایت کامل زوجه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۱۴ #85571278

سلام وقتتون بخیر
ما تو دوران عقد به سر میبردیم که زوجه مهریه شو گذاشت اجرا و درخواست نفقه کرد و به علت دوشیزه بودن و قسم خوردن به قرآن در دادگاه به خاطر عدم دخول(جلسه اتیان به سوگند) در رابطه مستحق نفقه شد.
الان تقریبا ۱ سال از اون قضیه میگذره و بنده ماهانه مبلغی را بابت نفقه پرداخا میکنم
سوال بنده از شما وکلا این است: مگه تمکین عام باعث ساقط شدن حق حبس و ناشزه شدن زوجه نمیشه؟
من خیلی از رای هارو دیدم که به علت تمکین عام زوجه رو ناشزه حساب کردن
ما حتی چندین ماه هم نامزد بودیم و بعدش هم عقد کردیم
حتی بعد از عقد دوشب مسافرت دونفره رفتیم حتی عکس و فیلم هم گرفتیم و میتونم ثابت کنم
شب ها کنارهم میخوابیدیم و...
بارها و بارها بیرون رفتیم و خونه پدر و مادر هم میرفتیم و..‌
آیا به نظر شما برای ساقط شدن حق حبس به دلیل تمکین عام با رضایت کامل زوجه اقدام کنم؟
نتیجه میبینم؟؟؟
خواهش میکنم کامل راهنماییم کنید ممنونم.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه در صورتی که باکره باشد می تواند به حق حبس استناد نماید

سلام، اگر زوجه باکره هست، میتونه از حق حبس خودش استفاده کنه...

با درود با تمکین خاص حق حبس ساقط می‌شود

هر چند رویه تمکین خاص را ملاک قرار میدهد اما رای وحدت رویه ای صادر شده که با توجه به اطلاق لفظ تمکین در قانون اعم از خاص یا عام را زایل کننده حق حبس دانسته و میتوانید به آن استناد نمایید.

بادرودوسلام حق حبس به تمکین خاص مرتبط می باشد.

حق حبس مربوط به تمکین خاص می شود