با وجود اعتبار یا عدم اعتبار میتونم در خواست مهر و موم ماترک رو بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۴ #85526038

با سلام سند ملک ورثه ای بنام پدر مرحوم میباشد اما گواهی حصر وراثت انجام شده بعد وکالت بلاعزل دادیم همه وراث به مادر که اجازه فروش و صلح و هبه در ان قید شده حالا مادر با وکالت نامه بلاعزل یک صلح نامه عادی تنظیم کرده که همه وراث امضا کردن بجز بنده که بجای امضای من مادر از طرفم امضا زده و شماره وکالت رو نوشته لطفا بفرماید اول اینکه این صلح نامه اعتبار داره دوم من با وجود اعتبار یا عدم اعتبار میتونم در خواست مهر و موم ماترک رو بدم با تشکر از لطف و راهنمایی شما

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
باتوجه به وکالت قبل از صلح نامه بنابراین معتبر است

با درود بله صلح نامه معتبر است

خیر،امکان درخواست توسط شما وجود ندارد.

سلام و درود خیر شما آن را به مادر واگذار کرده اید

سلام. اگر مادرتون وکالتنامه تام داشته که حتی امضاش بجای امصای شما معتبر باشه، صلح نامه صحیح هست پس مفاد وکالتنامه را بررسی کنید. ضمن اینکه مهر و موم ترکه خاص اموال منقول است؛ لیکن در صورتی که مال غیر منقول، اعیانی حاوی تجهیزات و منصوباتی باشد که قابل جدا کردن و جابجایی است در جهت حفظ آن اموال می توان مال غیر منقول موصوف را مهر و موم نمود.

سلام خیر شما آن را به مادر واگذار کرده اید و بر اساس آن مادر شما اقدام به انجام آن نموده است !