ملاقات فرزند در شهر دیگر چطور انجام شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۳۰ #85512986

با سلام
ببخشید فرزند تا ۷سال حضانتش با من است و پدرش شهر دیگه کار میکنه و زندگی میکنه ولی پدربزرگ پدری خانم در شهر که من و پسرم هستیم هست و پدرش گاه گاهی به ملاقات می‌آید و عقد و طلاق نیز در محل سکونت بنده رخ داده است آیا پدر فرزندم بعد ۷سال میتوند بچه رو با خود ببرد و ملاقات من چطور میشود

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در رویه قضایی برای حضانت در شهرهای دیگر معمولا هر ماه به صورت یک هفته تعیین می گردد

در صورتی که در خصوص مکان و زمان ملاقات به توافق نرسید دادگاه در این خصوص تصمیم گیری می نماید .

با سلام ... بله چراکه پس از هفت سال حضانت فرزند با پدر می باشد..در خصوص نحوه ملاقات در ابتدا توافق در غیر اینصورت تصمیم و مصلحت دادگاه ملاک می باشد.

بعد هفت سالگی اگر پدر دارای شرایط مناسب برای نگهداری باشد با تصمیم دادگاه و بررسی مصلحت طفل میتواند حضانت را بگیرد و شما حق ملاقات دارید بهتره در این مورد از طریق سازش عمل کنید

درود
پدر میتواند بعد از هفت سال فرزند را به شهر محل سکونت خود ببرد و در صورت نبود توافق در محل ملاقات ، دادگاه محلی را بر اساس مصلحت طفل برای ملاقات تعیین مینماید .

بعد از هفت سالگی حضانت با پدر است و شما حق ملاقات دارید روز و مکان آن را دادگاه تعیین می کند

با درود بعد از ۷سالگی مادر نیز حق ملاقات دارد در مکانی که دادگاه تعیین می‌کند
چنان‌چه کسی ممانعت کند مجرم شناخته خواهد شد