می خواهم در خواست کتبی بدهم که هرگونه خطرات جانی و مالی بوجود آمده در اثر خراب نکردن دیوار و گود برداری برعهده همسایه می باشد باید چه کار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۹ #85303064

با سلام
من میخواهم گود برداری کنم و یک دیوار مشترک بین ما هست که همسایه خونه خودش رو ساخته و دیوار رو رها کرده و حالا نوبت من است که بسازم و اجازه نمی دهد که دیوار تخریب شود چون مشترک بوده با اینکه تامین دلیل گرفتم مبنی بر تخریب ولی اجازه برداشتن دیوار را نمی دهد حالا می خواهم در خواست کتبی بدهم که هرگونه خطرات جانی و مالی بوجود آمده در اثر خراب نکرده دیوار و گود برداری برعهده همسایه می باشد باید چه کار کنم و چه اقدامی انجام دهم مستند شود و فردا منکر چیزی نشود
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید

با سلام
۱.اظهارنامه ای به همراه گزارش تامین دلیل برای همسایه ارسال کنید و بیان کنید با توجه به گزارش صادره ظرف مدت مشخص اقدام به تخریب دیوار کند.و در صورت عدم همکاری و تخریب دیوار ایشان مسئول هرگونه خسارت و اسیب وارده میباشد.
۲.این مساله را همرا به گزارش تامین دلیل به شهرداری مربوطه اطلاع دهید

بایدبا ارسال اظهارنامه ای به همسایه ،او را ملزم به تخریب دیوار نموده

با سلام
بایستی طی تنظیم و ارسال اظهارنامه ای به همسایه ایشان را ملزم به تخریب دیوار نموده و قید نمایید در صورت اسیب به غیر یا خود همسایه ، شخص مسول خود همسایه خواهد بود نه شما .

خواسته شما عنوان دعوا ندارد با نظارت مهندس ناظر اقدام کنید