من میخوام سهم خودم رو جدا کنم و بفروشم چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۶۵ #85283823

سلام عذر میخوام پدرم سال ۹۳ فوت شدن وارث من و برادرم هستیم مغازه ای داریم که زمینش ارث پدرم بوده و همه ی عموها و عمه ها اونجا ملک دارن هرکس با پدربزرگم برگه خریداری امضا کرده و اونجا کلا سند مادر داره بنام پدربزرگم حال من میخوام سهم خودم رو جدا کنم و بفروشم من جز کپی برگه خریداری مدرکی ندارم چون دست عموم هست و اینکه ازون سال قرارداد اجاره بنام من و برادرم نوشته میشه

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز در ابتدای امر اول نسبت به انحصار وراثت اقدام کنید

با درود بدوا برای انحصار وراثت اقدام کنید

با سلام بدوا دادخواست انحصار وراثت دهید و سپس دادخواست دهید

با سلام،ابتدا باید نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید سپس دادخواست تحریر و تقسیم ترکه دهید.

بادرودوسلام بدوا برای دریافت گواهی انحصاروراثت اقدام نمایید.

با احترام بدوا برای اخذ گواهی حصر وراثت اقدام کنید.

سلام و وقت بخیر.
ابتدا گواهی حصر وراثت از شورای حل اختلاف دریافت کنید بعد درخواست تحریر و مهرو موم ترکه مطرح شود تا میزان دقیق دارایی متعلق به مورث شما مشخص شود.بعد دادخواست تقسیم ترکه و عنداللزوم فروش آن را مطرح کنید.
موفق باشید