خرید ملک از فردی که غایب میباشد به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۶۶ #85251

با سلام
بنده دارای 4 دانگ از ملک مسکونی تجاری با سند تک برگی ( 2 طبقه و 1 مغازه ) و به همراه 6 دانگ سرقفلی مغازه هستم. تازه خریداری کردم
داخل یکی از طبقات زندگی میکنم و مغازه را اجاره دادم
مالک دیگری که صاحب 2 دانگ است ، چندین ساله اثری ازشون نیست که بتونم ازشون 2 دانگ را خریداری کنم. چطور باید برای خرید یا تصرف 2 دانگ اقدام کنم؟

و اگر الان یا پس از مدتی پیدایش شود میتواند شکایت کند که بدون اجازه داخل ملک زندگی کردم و مغازه را اجاره دادم؟

با تشکر

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه مشاع باشد و یا در داخل سهم خود زندگی میکنید خیر ولی اگر سهم ایشان را تصاحب کرده باشید و مشاع باشد میتوانند اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنند. لذا میتوانید برای فروش سهم خود اقدام کنید.