ایا اگر صیغه عمر شویم میتوانم مبلغی در صیغه نامه ذکر کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۵ #85249495

سلام من با شوهرم به خاطر حقوق مادرم میخاهیم توافقی طلاق بگیریم وبعد صیغه بدون ثبت انجام دهیم شوهرم مهریه من را نمیدهد اما ایا اگر صیغه عمر شویم میتوانم مبلغی در صیغه نامه ذکر کنم وایا ان مبلغ به من تعلق میگیرد

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به شما پیشنهاد می کنم این اقدام را انجام ندهید به دلایل زیر ابتدا به خاطر اینکه اگر ازدواج موقت باشید نمی توانید از همسرتان ارث بگیرید ارثیه به شما نمی رسدمی توانید مهریه مشخص کنید مانعی نیست اما نفقه نیز به شما تعلق نمی گیرد وزنه مهم تر اداره بیمه متوجه می شود و مستمری شما را قطع میکند و

با سلام و احترام ؛؛؛ تعیین و درج مهریه در عقد موقت الزامی است.

باسلام واحترام عقد موقت (صیغه) بدون تعیین مهریه باطل میباشد

با درود چنان‌چه نکاح موقت باشد بله، باید حتما مهریه تعیین گردد

در عقد موقت مهریه بایستی تعیین شود

سلام. تعیین مهریه در عقد موقت(صیغه )از شرایط صحت می باشد وحتما باید مهریه قید شود وگرنه باطل است.لذا در اینجا می توانید به میزان مهریه قبلی یا کمتر وبیشتر مهریه تعیین کنید وبهتر است اگر ثبت نکردید حداقل عقدنامه عادی که مدت ومهریه در آن قید شده باشد،تنظیم شود.

درود
در صورت مطالبه شوهرتون مکلف به پرداخت مهریه می باشد اگر طلاق توافقی گرفته باشید