آیا ممکن هست که اذن ازدواج من با مادرم باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۱ #85235778

سلام خسته نباشید.
دختر مجردی هستم که مادر من از پدرم به دلیل ازدواج مجدد پدرم طلاق گرفته، و من با مادر خود زندگی میکنم. و هیچگونه رفت و آمد و یا ارتباطی با پدرم ندارم. و نمیخواهم که هیچگونه ارتباطی برای ازدواجم با پدرم داشته باشم یا در مراسم ازدواجم حاضر باشد.

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که باکره هستید می توانید به دادگاه دادخواست صدور اجازه ازدواج را بدهید و فرد مورد نظر را معرفی نمایید تا با بررسی موضوع در صورتیکه فرد مورد ب نظر را دارای صلاحیت تشخیص دهد اجازه ازدواج صادر می نماید

باسلام .برای ازدواج دختر باکره اذن پدر لازمه
شما میتوانید از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید

با سلام
برای ازدواج دخترباکره، اجازه پدر لازم است
چنانچه ایشان با ازدواج شما مخالف باشند میتوانید از دادگاه اجازه لازم برای ازدواج را اخذنمایید

خیر اجازه ازدواج شما با پدرتان است و در صورت عدم اجازه ایشان میتوانید درخواست اجازه از دادگاه نمایید.

اذن ازدواج شما ازطدیق دادگاه خواهد بود .‌‌یعنی باید شماازدادگاه اجازه بگیرید

سلام و درود
دوست گرامی.بدتی ازدواج دختر باکره اذن پدر یا جد پدری لازم است.چنانچه به پدر دسترسی نباشد و یا مخالفت بدون دلیل نمایند میتوانید از دادگاه اجازه برای ازدواج بگیرید