واریز اشتباه وجه در اعسار تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۲۶ #85009

با سلام
مبلغی به اشتباه مادرم به حساب من واریز گرده بود
من دادخواست اعسار مهریه همسرمو در دادگاه دادم
واین اتفاق نه ماه قبل افتاد واعسارم با اعتیان سوگند در حال بررسی هست
من مبلغ واریزی رو طی چگی دوباره به مادرم برگردوندم البته چگ بانگی بود
حال سوال اینجاست ایا واریز اشتباه وجه برای من جزو گردش حساب تلقی میشود ؟
من باید چگار گنم
من گارگر فثلی هستم و یه ماشین دارم با اچن بیشتر گار میگنم وهیچ درامدی ثابت ندارم
ویگ میلیون در ماه در امد دارم
قاضی هم اعسار منو ببا سوگند روبرو گرد
همسرم ترگ انفاق زده بود منع تعقیب خورد
جهیزیه اشو برد
توافق گرده بود به زندگیش برگرده ولی بر نگشت
وادعا گرد من نیاوردمش
البته این بعد ترگ انفاق بوذ
اجرت المثل هم بی حق شد
سو نیت برای زندگی مشخصه
با این وجود مهریه اش رو هم خواسته
250سگه بهار ازادی
ودر شهرستان دیگری داره زندگی میگنه
ما دو تا بچه داریم
ودر عسز وهرج هستم به واسطه عدم تمگین واهمیت ندادن همسرم به ادامه زندگی

چه باید گرد
متشگرم

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در این صورت در اعسار شما موثر نخواهد بود

در صورتیکه اثبات شود که واریز وجه به اشتباه توسط مادرتان به حساب شما بوده است تاثیری در پذیرش اعسار نخواهد داشت.