آیا سقط جنین دو ماه پیش را پزشکی قانونی میتواند تشخیص دهد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸,۸۹۲ #84988

من تقریبا ۸ ماه پیش از ایران بیرون رفتم و بعداز ۷ ماه به ایران برگشتم واسه تعطیلات عید نوروز تاریخ ۷ فرودین با خانمم رفتیم داخل شهر و چون خانم مشکل رحم داشت و بایستی آزمایش سونوگرافی میداد به آزمایشگاه رفتیم در جواب آزمایش یه جنین ۸ هفته ای نشون میداد بعد از دعوا و مرافعه خانمم برگه آزمایش رو پاره کرد و موند خونه پدرش فردا بعداز ظهر باز رفتیم سونوگرافی دکتر سونوگرافی گفت چه طوری سقط کردین و یه برگه جواب آزمایش به ما داد که لکه های خون تو رحم بوده الان که من آمدم خارج از ایران خانم ادعا میکنه جواب آزمایش ها همه غلط بوده و اون آزمایش خون داده گفته هیچ سقط جنین ویا بار داری نیست آیا بعد از گذشت ۱ ماه یا ۲ ماه پزشکی قانونی معلوم میکنه سقط جنین انجام شده یا نه که من از تو شک در بیام خواهشن کمکم کنید با تشکر

مشاوره حقوقی سقط جنین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سقط جنین در هر مرحله ای توسط پزشکی قانونی و با معاینات تخصصی قابل تشخیص هست پاسخ مثبت هست

امکان تشخیص آن وجود دارد.

با درود بله قابل تشخیص است

باسلام تشخیص اینکه سقط درچه ماهی بوده در صلاحیت پزشک زنان است وتا چها ماه قابل تشخیص است

سلام
شکایت شما با عنوان سقط جنین مستند به گرفتن مجدد همان گواهی، قابل طرح است. اما احراز آن بر عهده پزشک زنان هست که بهتر است مشاوره بگیرید.

تشخیص ک چ ماه بوده بر عهده پزشک زنان است اما میشود بعداز گذشت ۴ماه گفت سقط شده یا ن

سلام
پزشکی قانونی قادر به تعیین اینکه سقط جنین
در دوماه گذشته انجام شده است نمیباشد.