در رابطه نامشروع چطور رفع اتهام نمایم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۴۹ #84951972

بنده با خانمی در ارتباط بودم که نمیدونستم متاهل هستن. چند باری دیدمشون و عکس از بغل کردن عادی همدیگه در گوشی خانم هست ولی پاک کرده فرض کنیم با ریکاوری عکس ها برگردد. بنده تقریبا ۳ماهی هست که فهمیدم ایشون متاهل و با کس دیگه ای هم در رابطه هستند در این مدت سه ماه ایشون هروقت پیام دادن ابتدا محترمانه و بعد با ناسزاگویی خواستار شدم که پیام ندن و مزاحم نشن حتی بلاکشون میکردم و حتی به مادر این خانم و خواهرشون میگفتم که بگید پیام ندن ولی باز پیام میدادن و تا اینکه شوهرشون در واتس اپ با سیم کارتی که به نام بنده هم نیست دیده که خانم پیام دادن به من و بنده ایشون رو فحش میدم که مزاحم نشن و پیام ندن و پیام فحش های قبلی و تعداد چنتا پیام نامناسب قبلا رو دیدن و همسرشون حتی به خانم گفته با این اقا کاری ندارم تو التماسشو میکردی ایشون چیزی نگفته. ولی اگه از همسرشون شکایت کنن پای من وسط میاد ؟ و چه حکمی برام داره ؟
و با گرفتن وکیل میشه رد اتهام کرد؟
خواهش میکنم سریعتر جواب بدید!

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
پیامک تنها مشکلی نیست اما اگر عکسی باشد ورابطه رااثبات نماید،مجازات شلاق دارید

بادرودوسلام چنانچه رابطه نامشروع محرزبشود مجازات ان شلاق می باشد.

سلام اگر پیامک ها نشان دهنده رابطه نامشروع باشه به مجازات رابطه نامشروع که شلاق هست محکوم می شوید

سلام و ارادت
اگر بتوانند ادعا را اثبات کنند مجازات ۹۹ ضربه شلاق دارد .

درود . در صورت اثبات هر دو نفر به جرم رابطه نامشروع و شلاق تعزیری محکوم خواهید شد

با سلام و احترام

به صرف پیامک ها رابطه نامشروع نیست.

با سلام
با این کیفیت که فرمودید در صورت اثبات جرم روابط نامشروع محقق شده است و مجازات آن شلاق می باشد.