آیا اخذ گواهی ابقای وکالت مسئولیت قانونی را از دوش وکیل بر نمیدارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۳۱ #84916660

در سال ۸۳ دو برادر سهم الارث ملک ثبتی ماده ۲۱ خود را طی وکالتی بلاعزل به ۳ عموزاده خویش واگذار می کنند و موکلان دو سال بعد آن را پس از اخذ گواهی ابقای وکالت از دفترخانه مزبور به دیگری تفویض میکنند. نهایتا ملک مزبور به غیر واگذار می شود و خریدار ضمن اخذ سند دفترچه ای، آن را واگذار میکند و بعدا هم طی معامله ای دیگر برای ملک سند تکبرگ صادر می شود.
بیش از ۱۰ سال بعد ورثه یکی از موکلان به استناد فوت پدر خود در حین تفویض وکالت خواهان ابطال همه وکالت تفویضی و همه معاملات پس از آن میشود و دادگاه به استناد ماده ۶۷۸ و اطلاع موکلان از فوت وکیل به دلیل خویشاوندی، خواسته آنان را تایید میکند.
سوال اینجاست که مسئولیت ابطال وکالت نامه با کیست؟
آیا خویشاوندی وجه قانونی برای اطلاع وکیل از فوت موکل دارد؟
آیا اخذ گواهی ابقای وکالت مسئولیت قانونی را از دوش وکیل بر نمیدارد؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تاثیری در رسیدگی حقوقی نخواهد داشت.

سلام
تاثیری در رسیدگی حقوقی ندارد.

سلام.تاثیری در رسیدگی حقوقی نخواهد گذاشت.

باسلام گواهی ابقا تاثیری در رسیدگی حقوقی ندارد.

با سلام
فرض ابقای وکالت محدود به زمان حیات طرفین عقد وکالت است. و با توجه به جایز بودن عقد وکالت با فوت یکی از طرفین عقد وکالت نیز منقضی می گردد. لذا در سوال مطروحه حقی برای وکیل پس از فوت موکل متصور نمی باشد.

با درود تاثیری در رسیدگی حقوقی نخواهد داشت

گواهی ابقا تاثیری در رسیدگی حقوقی ندارد