آیا من میتوانم بابت ایام بیکاری که ۳ ماه طول درمان برای صادر شده طلب این ایام را نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۲ #84863505

باسلام من در یک شرکت خصوصی بعنوان ویزیتور موردی یعنی بابت هر بروشور و شماره تلفن هزینه ایی دریافت میکردم که بیمه هم نبودم در اثر حادثه در یک ساختمان مصدوم شدم که طبق کارشناسی مقصر حادثه مالک ساختمان شناخته شد .حال آیا من میتوانم بابت ایام بیکاری که ۳ماه طول درمان برای صادر شده طلب این ایام را نمایم یا خیر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله امکان پذیر است

بنظر بعید میرسد زیرا در هنگام تعیین میزان دیه طول درمان محاسبه میشود .

سلام
سیر مراحل پرونده های حوادث ناشی از کار را مختصرا بیان می کنم

۱-رخداد حادثه
۲-تکمیل فرم اعلام حوادث توسط واحد بهداشت صنعتی یا اداری کارگاه

۳-اعلام شکایت از کارفرما و تشکیل پرونده درکلانتری
۴-بازدید کارشناس ویژه بررسی حوادث ناشی از کار

۵-اعلام نظر کارشناس مبنی بر چگونگی رخداد حادثه و سهم شما و کارفرما به تفکیک در این حادثه
۶-معرفی به پزشک قانونی و تعیین میزان دیه جراحات

۷-بررسی توسط دادگاه و سیر مراحل قضایی و صدور رای
۸-اعلام میزان دیات به کارفرما

۹-پرداخت دیه و هزینه های پزشکی به نسبت سهم تقصیر از طرف کارفرما
نکته الف : میزان غرامت بستگی به تقصیر شما ، وسعت جراحت و نظر پزشک قانونی دارد
ب : اغلب کارفرمایان از شرکتهای بیمه بازرگانی بیمه مسئولیت تهیه می کنند و این بیمه نامه این امکان رادارد که به وکالت از کارفرما بدون طی مراحل قضایی خسارت شما را پرداخت کند بنابراین دقت نمایید اگر کارفرمای شما بیمه مسولیت تهیه نموده است شاید نیاز به طی مراحل قضایی نباشد .

با سلام خسارتهایی را می توان دریافت کرد که قطعی الحصول باشد و محتمل الحصول نباشد
بر اساس قانون مسولیت مدنی هرکس که با تقصیر خود باعث ضرر به شخصی شود باید آن را جبران کند برای این کار سه اصل وجود دارد
۱)وقوع ضرر۲)وجود تقصیر۳)رابطهسببیت بین ضرر و تقصیر
در این صورت کارشناس میزان صرر راتعیین می کند