بنده پرینت واریزیها را از بانک گرفته ام اما چون ایشان شماره کارت پدرش را داده بود؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۵ #84752661

باسلام.بنده سال گذشته دچار انسانی شیادی شدم که اول او را نشناختم و با کمال سادگی و برای رفع مشکل مالیش در بازه زمانی ۵ ماه پشت سر هم مبالغی که جمع انها بالغ بر ۹ ملیون تومان است برایشان واریز کردم که اکنون از پس دادن ان نه تنها طفره میرود بلکه میگوید هدیه بوده و هدیه پس دادن ندارد.مشکلی که با ان مواجه هستم این است که بنده پرینت واریزیها را از بانک گرفته ام اما چون ایشان شماره کارت پدرش را داده بود و مبالغ به کارت پدرشان واریز شده میتوانم اداعا یی در این زمینه داشته باشم و بگویم به پسرش پول داده ام؟ خواهشا مرا راهنمایی بفرمایید.این فرد بسیار حقه باز و نامرد است.ویس و اسکرین شات هم از او دارم که گاها تایید کرده که به من بدهکار است و پول را واریز میکند اما همه انها دروغ است و او فقط مرا بازی میدهد. و یکی از افراد خانواده اش را مامور کرده با پیامک به من فحاشی کند و نسبتهای زشت به من بدهد. ممنون میشوم راهنمایییم کنید.با تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر اساس مدارک و ادله موجود از جمله فیش های واریزی میتوانید دادخواست مطالبه وجه را تنظیم کنید همچنین در مورد فحاشی نیز با ارائه مستندات امکان شکایت وجود دارد

با سلام
نسبت به تنظیم دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه وجه به طرفیت ایشان و پدرشان اقدام نمایید .

میتوانید براساس مستندات و فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه ثبت نمایید

سلام. علیه صاحب کارت یعنی پدرشان دادخواست استرداد وجه بدهید که به شورای حل اختلاف ارسال خواهد شد. ضمن اینکه بابت فحاشی و توهین اگر با پیامک و تماس است، شکایت کیفری کنید و شماره وی را جهت استعلام در شکواییه قید کنید.

سلام
دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید
فحاشی از طریق پیامک قابل پیگیری است در این زمینه می‌توانید از خدمات مشاوره حقوقی از حق خود دفاع کنید

سلام
با توجه به مستندات شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه تقدیم کنید

سلام . با استناد به پیام ها و ویس ها و فیش های واریزی علیه ایشان و پدرشان دادخواست مطالبه وجه تقدیم کنید