اختلاف مساحت و نوعی شرط یا سفارش موجب ابطلال مبایعه نامه می شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۰ #84676014

با سلام و احترام
پدر بزرگم قبل از فوت، زمین کشاورزی خود را در یک مبایعه نامه دست نویس با دستخط یکی از فرزندانش، به آنها فروخته و مساحت زمین مورد نظر اشتباها در مبایعه نامه ۳هزار متر بیشتر از مساحت واقعی درج شده و ثمن هم ذکر نشده و پولی هم بین طرفین رد و بدل نشده و مبایعه نامه با این جمله خاتمه یافته است ( بهای تمام شدۀ این زمین در هنگام فروش بین اسامی یاد شده بطور مساوی تقسیم گردد) و از آنجا که فرزند اناث، خواهان سهم کامل از زمین مذکور است آیا با ادلۀ اختلاف مساحت و جملات پایانی مبایعه نامه که جنبه شرطی یا سفارشی یا وصیت دارد و در تعارض با عنوان قرارداد است میتوانم دادخواست ابطال مبایعه نامه تنظیم نمایم؟ آیا جمله پایانی مبایعه نامه شرط به حساب می آید یا وصیت و این امر موجب ابطلال مبایعه نامه می شود؟با توضیحات و سوالاتی که مطرح کردم اگر شما دلایل محکمه پسندی می‌دانید سپاس گزاری میکنم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه اضافه متراژ شود برای بایع حق فسخ ایجاد می شود .

درصورت اضافه مساحت فروشنده حق فسخ دارد.

درود
جهت پاسخ نیاز به رویت دقیق مبایعه نامه می باشد .

سلام
درصورت اضافه متراژ بایع حق فسخ دارد.

باسلام
سوال تکراری است دیروز پاسخگویی شده

درصورت اضافه متراژ بایع حق فسخ دارد.

با درود
عقود تابع للقصود می باشد که بر مبنای مقصود طرفین و نحوه تقسیم آن بستگی دارد