چگونه می توان به استناد قولنامه، سند را به نام زد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۹ #84596238

سلام خسته نباشید.
حدود سی و دو سال پیش یک منزل خریدم که سند به نام دیگری بود و قسط داشت.
بنده آن زمان به صورت قولنامه ایی خریدم و قسطها را تماما پرداخت کردم و فیش آب و برق و گاز را به نام خودم کردم و حالا می خواهم سند را به اسم خودم بزنم ولی کسی که سند به نامش هست شهید شده و از وراث آنها هم خبری ندارم.
حالا ممنون میشم به من بگویید چگونه سند را به نام خودم بزنم؟ (قولنامه و تمام امتیازات خانه هم اکنون به نام بنده است. در ضمن سند سربی دفترچه ایی دارد ولی به نام آن مرحوم. و قولنامه و همه چیز به نام بنده است)

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما بدوا باید در شورای حل اختلاف انحصار ورثه آن مرحوم را تقاضا کنید شورا استعلام لازم به اداره ثبت احوال جهت تعیین وراث انجام خواهد داد. با اخذ چنین گواهی شما به ظرفیت ورثه اقامه دعوی خواهید کرد.