بعد از مدت حدود ۳ الی ۴ ماه شاهدی پیدا شده که در آن محل بوده و حاضر است شهادت بدهد؛ میشود پرونده را دوباره به اجرا بندازم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۹۱ #84353545

سلام.
مدتی قبل ۳نفر در بین راه من رو مورد ضرب و شتم قرار دادن و گفتن که سارق هستم.
شکایت کردم اما بدلیل نداشتن شاهد پرونده ام مقتومه شد.چون کسی راضی نمیشد از روی ترس شهادت بدهد.
اما العان بعد از مدت حدود ۳ الی ۴ ماه شاهدی پیدا شده که در ان لحظه در ان محل بوده. و حاضر است شهادت بدهد.
ایا میشود پرونده را دوباره به اجرا بندازم. یا باید دوباره شکایت کنم.پزشک قانونی رفته بودم.ایا مدارکم العان در دادگاه موجود است.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون از شما

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرقرارمنع تعقیب در دادسرا قطعی شده باتقدیم لایحه تعقیب مجددرا همان پرونده تقاضاکنید

ابا سلام اگر حکم صادره منع تعقیب باشد و شما اسناد و شواهد و شاهدی که در پرونده قبل نداشته و در حال حاضر دارید در کنار مدارک و اسناد قبل می توانید با اجازه دادستان و پس از ارایه موارد جدید اجازه تعقیب از دادگاه صالح ه را بگیرید .زیرا مختومه شدن پرونده یعنی اینکه آن دعوا برای همگان اعم از طرفین و قاضی روشن شده است و دیگر موضوعیت ندارد .

درود وقت بخیر بله یکبار امکانش هست سریعا اقدام کنید.
با توجه به ماده ۲۷۸قانون آیین دادرسی کیفری:هرگاه به علت فقدان یا عدم کفایت دلیل،قرار منع تعقیب صادر و در دادسرا قطعی شود،نمیتوان بار دیگر متهم را به همان اتهام تعقیب کرد،مگر پس از کشف دلیل جدید(شهادت شهود) که در این صورت با نظر دادستان برای یکبار قابل تعقیب است.

بله اگر قرار منع تعقیب صادر شده برای یک بار بخاطر همینک دلیل جدید دارید می توانید همان پرونده را پیگیری کنید

اگر قرار صادر شده باشد به دلیل نداشتن مدرک مجددا طرح دعوا کنید

بله با توجه به شاهد مزبور می توانید درخواست بررسی مجددد پرونده را بخواهید

با درود، بله میتوانید مجدد اقدام فرمائید.