می خواستم بدونم می تونم شکایت کنم یا نه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۶ #84325416

سلام من دو روز پیش یک تصادف داشتم که یک نفر از پشت به ماشین من زد و فرار کرد و من هم به اولین ایستگاه پلیس رفتم ماشین ام و نشان دادم و خواستم که ماشین ام رانگاه کنند مامور آمد نگاه کرد و گفت سینی ماشین جمع شده ولی اگر بخواهی شکایت کنی باید همین هزینه تعمیر را صرف شکایت بکنی و کلی دوندگی داره اگه مایلید شکایت کنید البته من شماره ماشین خاطی را برداشته ام ولی حرف را جا انداختم وقتی شماره ها را با نوع ماشین اعلام کردم گفتند ماشینی با این شماره ها و این رنگ وجود نداره من ماشین ام را بردم تعمیر گاه تعمیر کردم ولی اصلا راضی نیستم

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خودرا تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام بر شما
امکان شکایت وجود دارد ولی اگر شماره پلاک و مدرکی ندارید،حکم مطلوبی نخواهید گرفت.

بله شکایت خود را می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

اگر شما نتوانید مشخص کنید که ماشین خاطی چه شماره پلاک دقیقی داشته عدیه چه کسی میخواهید اقامه دعوی کنید

سلام
امکان اقامه دعوا دارید
بهتر بود ابتدا مراتب را تامین دلیل میکردید

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را مطرح نمایید .

باسلام
بله می‌توانید شکایت مطرح کنید