آیا زوجه میتوند بدون اجازه زوج سقط جنین کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۲,۰۸۲ #84026

همسر بنده سه ماهه باردار بودن و با توجه به اینکه حق طلاق داشتن جنین سه ماهه را سقط کرده و گواهی عدم بارداری برای دادگاه برده و حکم طلاق گرفته.با توجه به اینکه من در جریان سقط نبودم ایا این عمل ایشان حبس دارد یا فقط دیه؟ و در نهایت رضایت من برای ایشان قابل اهمیت هست یا خیر؟

مشاوره حقوقی سقط جنین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت رضایت دیه پرداخت نمیشود و حبس نخواهد رفت اما درصورت رضایت ندادن حبس و پرداخت ده محکوم میشود

با سلام سقط جنین از گناهان بسیار بزرگ و نابخشودنی است و بجز در مواردی که پزشکی قانونی تجویز می کند تحت هیچ شرایطی نباید مرتکب این جرم شوید.

بله سقط جنین علاوه بر اینکه حبس دارد دیه هم دارد. لذا رضایت شما 100 درصد موجب خواهد شد که ایشان دیه پرداخت نکنند و یا مجازات نشوند.