می تونیم با صورت جلسه ای مبنی بر این ۲۵زمین دست ماست پرونده ی شکایتی تشکیل بدیم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۵ #83960194

با سلام، زمینی کشاورزی دیمی دست پدرم بوده از ۲۵سال پیش داریم کشاورزی می کنیم. الان عموهام مخفیانه شخم زدن ـکل اهالی روستا می دونن و امضا می کنن که ۲۵سال دست ماست. عموهام سال ها قبل امضا کردن بعضی زمین ها رو کشت کردن الان اومدن ادعا می کنن. امضا ها شون که رضایت دادن به واگذاری وجود داره. سوالم اینه که ما می تونیم با صورت جلسه ای مبنی بر این ۲۵زمین دست ماست پرونده ی شکایتی تشکیل بدیم ـ اهالی و شورای محل تایید میکنن که ۲۵سال دست ما بوده ـممنونم از جواب گویی

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تحت عنوان ایجاد مزاحمت طرح شکایتکنید..

با سلام خدمت شما .بله تحت عنوان ایجادمزاحمت شکایت مطرح نمایید.

با سلام
تحت عنوان مزاحمت شکایت مطرح کنید

باسلام شکایت خود را تحت عنوان مزاحمت و تصرف عدوانی مطرح نمایید.

سلام تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد

با استناد به شهادت نامه و استماع شهادت شهود عندالحاکم میتوانید رفع تصرف عدوانی را دادخواست بدهید و شهودی که حاضر به حضور و شهادت به تصرفات شما نزد قاضی هستند را نیز ذیل دادخواست تعرفه کنید

شکایت مزاحمت و تصرف عدوانی مطرح نمایید.