شماره گذاری پارکینگ آپارتمان بر چه اساسی میباشد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۵,۲۲۲ #83891

با سلام
بنده یه واحد اپارتمان خریداری کردم داخل یک مجموعه ۱۵ واحدی ، دو طبقه پارکینگ دارد (همکف و رمپ ) داخل قرارداد شماره پارکینگ نوشته شده ولی هنوز سند صادر نشده میخواستم بدونم شماره پارکینگ ها بر چه اساسی تعیین میشه ؟ مالک تعیین میکنه یا بازرس ثبت ؟؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تفکیک وشماره گذاری پارکینگ و انباری ها توسط کارشناس ثبت صورت می گیرد و در صدور سند تفکیکی و مجزا همان نحوه شماره گذاری ملاک عمل خواهد بود .

تعیین پارکینگ شیوه نامه دارد و بران اساس شماره گذاری میشود

تعیین کدام پارکینگ برای هر واحد معمولا با مالک ساختمان است که بعد در سند قید و ثبت خواهد شد...

با سلام مالک تعیین و ثبت تایید میکند

سلام از طریق نظام مهندسی و نقشه برداری مشخص شده و براساس آن با تایید شهرداری به دفاتر اسناد در سند ثبت میشود لذا میتوانید با مدیر ساختمان (ساکنین )جلسه هماهنگی گرفته و صورت جلسه گردد موفق باشید

سلام. بستگی به نوع واگذاری ساختمان طبق امتیاز یا رتبه بندی و در غیر این صورت اگر روش تفکیکی در نظر گرفته نشده باشد باید مطابق نقشه مهندسی که مورد تایید نظام مهندسی قرار گرفته و اگر هیچ کدام محقق نگشته باشد کارشناس ثبت و در نهایت بعد از واگذاری سند تفکیکی اقدام و اصلاحی مسیر نمی باشد.

درود بر شما
توسط بازرس اداره ثبت تعیین میگردد .