جعل امضا و اثر انگشت روی قولنامه چطور باید مورد رسیدگی قانونی قرار گیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۲ #83873979

سلام عرض احترام خدمت وکلای عزیز خواهش میکنم راهنمای کنید پدر من سال ۸۷ باغ ۴ دیواری از یک بنگاه چی میخوره بلافاصله بعد ۴ روز مشخص شده بود که راه اب دهکدرو فروختن بما شخصی آمد گفت ۵۶ درصد سهم این ۱۰۰۰ متر راه اب من خلاصه اون شخصی که باغ به ما فروخته بود قلنامرو از ما گرفت گفت اقامه دعوا کند با اون شخصی که گفته ۵۶ درصد سهم اب دارد دعوای این ۲ شخص ۱۳ سال طول کشید بلا خره ۵۶ درصد تونست خراب کنه الان ما تو دادگاه شکایت کردیم که حق بگیریم طرف پشت همون قولنامه اومده متنی وارد کرده که پدر بنده ملک را واگذار کرده و شبیه امضا پدر من و یک اثر انگشت که معلوم ۲ الی۳ دفعه رو هم خورده و قولنامه از وست پارگی خیلی نازک دارد و اب خورده

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
پدر شما میتواند علیه اشان استناد از سند معجول نموده و شکایت نماید تا کارشناسی گردد

شکایت کیفری در خصوص جعل امضا و اثر انگشت با ارجاع به کارشناسی خط و امضا را ثبت کنید

پدرتان میتواند با طرح شکایت جعل بر علیه فرد مذکور تقاضای پیگرد قضایی وی را بنماید .

با سلام
توضیح اینکه هر درخواستی باید به صورت کتبی به شعبه رسیدگی کننده و یا در اثنای رسیدگی قید گردد و در نهایت توسط قاضی تصمیمات مقتضی اتخاذ گردد.
مؤید باشید

باید شکواییه جعل و استفاده از سند مجعول (غیر رسمی)تنظیم کنید و در مرحله تحقیقات مقدماتی مقام قضایی ارجاع به کارشناس رسمی میدن و یا خودتون درخواست ارجاع به کارشناس بدید.