بدلیل طرح شکایت وراث چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۳ #83840867

باسلام بنده یک باغ در شهرستان اردبیل از صاحب آن باغ که برگه داشت خریده ام و از دهیار ها مهر و امضا گرفته ام و اگهی هم دو بار داده ام ۴۰روز و سند باغ راهم گرفته ام به مدت ۲سال حالا برادر بنده رفته با خواهر صاحب باغ صحبت کرده و میگوید که این باغ ورثه ای بوده نباید میفروخت برادرمان نباید میفروخت هیچ برگه ای هم ندارن برادر بنده ام رفته شکایت کرده حالا وضعیت بنده چه میشود خواهشن راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام مستحضر باشید که برای فروش نیاز است که تمام شرکا یا همان مالکین موافقت نمایند

بادرود برای فروش نیاز به اذن سایر وراث داشتید

فروش املاک موروثی باید با امضا همه وراث صورت پذیرد در غیر این صورت غیر نافذ است

سلام نقل و انتقال ملک موروثی باید ب امضای تمامی وراث برسد درغیر اینصورت معامله نسبت ب سهم خود نافذ و نسبت ب بقیه وراث غیرنافذ است و صحیح نمیباشد

با درود چنان‌چه ملک جز ماترک بوده است شما بدون اذن سایرین حق فروش نداشته اید

اگر بدون وکالت و اذن سایر وراث انتقال یافته باشد فروش مال غیر و معامله فضولی است، امکان ابطال وجود دارد

سلام بطور کلی اصل بر صحت معاملات هست ولی اگر در دادگاه ثابت بشه ملک ورثه ای بوده و سایر وراث اجازه ندادن معامله باطل میشود