چگونه برخورد قانونی کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۱ #83827958

مادرم من را بدجوری میزند جوری که به خودکشی فکر کردم من ۱۲ سالمه و مادرم از کلاس اول من رو میزد من فقط به ۱ دلیل زندگی میکنم اونم دوستام هستن از وقتی پدرم از تهران اومد رشت ینی کلاس دوم از اون موقع پدرم هم منو میزنه امروز دیگه خسته شدم پدرم خونه نبود و مادرم منو جوری زد هرچیزی دستش بود باهاش منو زد مثلا چوب میز تحریرم از جاش دراومده بود با همون من رو زد
یه بار هم دست و پام رو بست و تا جایی که تونست منو زد
چند بار هم سیخ رو تو کمرم و تنم خم کرد و شکوند
چند بار هم جوری زد تو صورتم که خون دماغ شدم
خیلی کارای دیگه هم کردن که من نمیتونم بنویسم
لطفا بهم بگید باید قانونا چیکار کنم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را به سامانه ۱۲۳(اورژانس اجتماعی) اطلاع دهید

با شماره تماس ۱۲۳ میتونید به سرعت کمک بخواین

با اورژانس ۱۲۳ تماس گرفته و پیگیری کنید

با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید

باسلام
با اورژانس اجتماعی ۱۲۳تماس بگیریدومیتوانید بابت کتک زدن شکایت کنید

درود
کتک خارج از حد تادیب قابل پیگیری است.

باسلام واحترام
بله شما میتوانید شکایت کنید واگر اثبات کنید دیه بگیرید ومجازات شود ...پدر ومادر حق تنبیه دارند ولی حق تنبیه خارج از حدود ندارند