مبایعه نامه دستی بدون‌ شاهد دارای اعتبار است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۶,۷۱۰ #83795

با سلام.
دو ماه پیش مبایعه نامه فروش دو دانگ از یک ملک رو با شخصی به صورت دستی تنظیم گردیم. هر دو نفر امضا و اثر انگشت زدیم. ولی چون این گار در خارج از کشور در یک هتل انجام شد شاهدی وجود نداره. این مبایعه نامه معتبره؟
برای مراجعه به دادگاه میشه به این مبایعه نامه استناد کرد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مبایعه نامه سندیت دارد ودر محاکم قابلیت استناد .

بله معتبره می بایست دوخواسته دردادخواست بنویسید ۱-اثبات عقدبیع مورخ ... و۲- الزام به تنظیم سند رسمی واینکه طرف می تونه امضا واثرانگشت خودش را انکارکنه یا ادعای جعل کنه که طرق رسیدگی به هرکدومش فرق داره اگر ادعای جعل کرداثرانگشت و امضای اون به کارشناس خط ارجاع میشه واگر انکارکرد وصرفا گفت اثرانگشت وامضا متعلق به من نیست که می بایست شهودحاضرکنید که خبردارندودرجریان وقوع معامله هستند طرف این ملک رو به شما فروخته

بادرود. درصورت صحت وعدم انکار توسط طرفین بعنوان سند عادی مورد قبول هست

با سلام در صورت حال بله معتبر است ولی در صورت نزاع و اختلاف در صورت انکار به مشکلاتی خواهید خورد

با سلام معتبر است و مشکلی وجود ندارد و نبود شاهد خللی به اعتبار این سندعادی وارد نمیکند.

سلام و درود
معتبر است تا زمانی که ادعای دیگری بر آن نشود، در غیر اینصورت میبایست اثبات نمایید
موفق و موید باشید

با سلام.این مبایعه نامه قابل استناد است.در صورتی که طرف مقابل امضا و اثر انگشت را انکار کند.با کارشناسی می توانید ثابت کنید که امضا و اثر انگشت به ایشون اختصاص دارد.