اقدام به درخواست دیه فوت در اثر سانحه رانندگی امکانش هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۰ #83646527

سلام
پدرم در سال ۱۳۶۸ در اثر سانحه رانندگی فوت کرد و راننده متواری شد در ان زمان ما صغیر بودیم مادرم فقط به کلانتری رفته بود و به دلیل عدم اگاهی حقوقی و متواری بودت راننده تاکنون هیچ خسارت و دیه ای ار را درخواست نکردیم و فوت پدرم در زندگی ما که ۶ فرزند از ۱۲ سال تا ۲ بودیم دستخوش مسائل و مصائب فراوانی بوده که نتیجه فقدان وجود پدر بوده است تا آنجا که من اکنون زنی ۴۴ ساله بیوه و فاقد کوچکترین مزایای اجتماعی هستم و همینکه خون نسلمان اینهمه سال بر زمین مانده است خواهشمندم ما را در رسیدن به حقوق حقه راهنمایی فرمایید
متشکرم

مشاوره حقوقی دیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. منعی برای دادخواست شما وجود ندارد با اثبات و ارایه ادله و مستندات شما می توانید مبلغ دیه را صندوق تامین خسارات بدنی مطالبه نمایید. موفق باشید.

می توانید اقدام کنید ممکن است دیه به شما تعلق گیرد.

از طریق صندوق تامین خسارت های بدنی اقدام کنید، احتمالا دیه به شما تعلق گیرد

با درود بله با ارائه مستندات میتوانید دیه را مطالبه کنید.

درود بر شما، چنانچه در خصوص تصادف مدارک و مستنداتی دارید، منعی برای اقدام نیست، لکن راه سختی جهت اثبات در پیش خواهید داشت.

درود
اگر دلایل و مدارک دارید می توانید اقدام کنید اما بعید است پس از این همه سال پذیرفته شود.