میگوید نمیگذارم تابلو خودت را نصب کنی و تالبو خودش را نیز بر نمیدارد،باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۵ #83418765

سلام
مغازه کناری من صاحب ملک من نیز میباشد،ایشان تابلو مغازه خودش رو بالای مغازه من نصب کرده و هرچقدر به ایشان میگویم بمن میگوید نمیگذارم تابلو خودت را نصب کنی و تالبو خودش را نیز بر نمیدارد،باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، شما با اجاره ی ملک، مالک منافع ملک نیز هستید، لذا میتوانید علیه ایشان دعوی مزاحمت یا رفع ممانعت از حق مطرح نمایید، مگر اینکه در قرارداد فی مابین بر خلاف این مطلب توافق کرده باشید.

درود
اگر در قرارداد اجاره در مورد این اقدام موجر و حق تابلو مطلبی قید نشده میتوانید با استناد به قرارداد اجاره بابت ممانعت از حق، شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید .

اگر در قرارداد خود توافقی مبنی بر قراردادن تابلو ندارید دعوی رفع ممانعت و مزاحمت را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی مطرح نمایید‌

با درود دادخواست رفع ممانعت و مزاحمت طرح کنید.

دادخواست رفع ممانعت و مزاحمت از حق بدهید چون شما مالک منافع مغازه هستید و مالک حق ندارد در املاک شما تابلو نصب و از هرگونه نصب تابلو توسط شما جلوگیری نماید
فردا به دفترخدمات قضایی رفته شکایت خود را ارائه کنید

سلام
با توجه به این که شما مالک منافع ملک مزبور هستید، می توانید علیه ایشان دادخواست رفع ممانعت از حق بدهید. مگر این که در اجاره نامه فی مابین، در مورد تابلو ترتیب معینی ذکر شده باشد که در این صورت، باید طبق مفاد اجاره نامه عمل نمایید.

دعوای رفع مزاحمت و ممانعت از حق علیه ایشان مطرح نمایید.