میتوانم تقاضای نقص پرونده کنم تا بتوانم با مدارک بی گناهی خود را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۰ #83355702

اینجانب متهم شده ام به سرقت از تاسیسات شهرداری و بازپرس دستور جلب دادرسی صادر نموده است که یکی از دلایل بازپرس نحوه دستگیری بنده در حکم میباشد و دلیل دیکر ان شهادت یک شاهد است که فقط در ولانتری شهادت داده و اصلا بازپرس انرا به دادسرا برای شهادت احضار نکرده و دلیل دیگر ایشان دفاعیات بلا وجه بنده بوده که کلا برای این پرونده یکبار در اگاهی تحقیقات نمودند و کلا یکبار هم در بازپرسی که در هر دو بازجوی اعلام داشتم شاهد دارم و دلایلی دارم که بنده این سرقت را انجام نداده ام و در این دو مکان تاریخ و زمان و نحوه سرقت به بنده اعلام ننمودند و بازبینی صحنه ای انجام نشده پرونده به دادگاه ارسال شده حال میتوانم تقاضای نقص پرونده کنم تا بتوانم با مدارک بی گناهی خود را ثابت کنم و ضمنا دفاعیه اخری از بنده نگرفتند

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
پرسش شما مبهم است مشخص نکرده ای قرار تامین از چه نوعی میباشد در هر حال شما میتوانی در جلسه رسیدگی در دادگاه ضمن معرفی گواهان خود تقاضای معاینه محل نمایی پیشنهاد میکنم قبل از جلسه مراتب دفاع خود را در لایحه ای تنظیم و در برگی جداگانه اظهارات گواهان را کتبا نوشته و به امضاء آنان برسانی و در صورت امکان گواهان را به همراه خود ببری

برای شما کیفرخواست صادر شده جهت دفاع از خودتان در دادگاه بایستی شهود را معرفی نمایید و دلالیل و مستنداتی ارایه دهید تا بتوانید خود را تبرئه نمایید

باسلام
اعتراضات خود را میبایست تا پیش از زمان ختم رسیدگی در دادسرا، طی لایحه تقدیم کنید.
اگر قرار مجرمیت و اعاده به دادرسی،باصدورکیفرخواست،صادرشده باشد، ازتاریخ ابلاغ قرار به شما، تا ۱۰ روز وقت اعتراض دارید. که به اعتراض شما در دادگاه کیفری رسیدگی خواهدشد.
اگرهم حکم دردادگاه کیفری صادرشود، ازتاریخ ابلاغ،۲۰روز مهلت تجدیدنظرخواهی دارید.

طبق قانون، در برخی اتهامات که دادیار یا بازپرس صلاح بداند، قرار بازداشت موقت صادرمیکند.
شما حق اعتراض به آنرا هم دارید
کتبا موارد را نوشته و تقدیم کنید.
موفق باشید