شکایت از کارفرما به دلیل عدم بیمه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۴۸ #82979

با سلام من مدت 4 سال در شرکتی مشغول به کار بودم ( تا مهر ماه 95) سر مسائلی با کارفرما مشکل پیدا کردم و از من شکایت خیانت در امانت شد و در دادگاه بدوی به تازگی محکوم شدم.از مهر 95 که به صورت شفاهی اخراج شدم هیچ بیمه ای برای من رد نشده و هیچ حق و حقوقی داده نشده .تو این مدت هم من به دلیل اینکه شاید موضوع با مصالحه حل بشه هیچ اقدامی نکردم. حالا میخوام ببینم با گذشت بیش از یکسال از این موضوع و اینکه در دادگاه بدوی محکوم شناخته شدم آیا دیگه هیچ حق و حقوقی به من تعلق نمیگیره؟ یا میتونم شکایت کنم و روال کار به چه صورت هست.ممنون میشم راهنمایی بفرمائید چون فرصت خیلی کمی دارم.

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به حکم دادگاه بدوی اعتراض کنید و در صورت داشتن مدارک برای مطالبه حق و حقوق خودتان اقدام کنید. مثل بیمه و حقوق و مزایا و ...