مهلت وکالت تمام شده لطفا بگین چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #82938721

سلام
بنده برج ۱۱ یه ماشین خریدم و در قولنامه ذکر شد تمامی مشکلات قانونی کشف الفساد و تمامی موانع عدم تعویض پلاک برعهده فروشنده است( این جمله درون قولنامه میباشد)
بعد کرونا و باز شدن رفتم تعویض پلاک و متوجه شدم به هر علتی یا دزدی یا غیرقانونی موتور خودرو تعویض شده و شمار موتور دستی میباشد و غیرقانونی است نباید موتور تعویض شود
دارم بذکر فرد فروشنده‌ کاسب ماشین هست و خودش دوبار تعویض پلاک رفته و چون نتونسته ۲بار مهلت وکالتش تموم شده بوده و تمدید کرده و در اخر هم چون مهلتش تموم شده بود و بعلت مشکلات که داشت فردی که ماشین رو به ایشون فروخته بود متفرقه منفرده بنام من زده
با علم به داشتن مشکل ماشین و به بنده فروخته و الانم که برای رفع مشکل پیشش میرم میگه بفروشش بره
و الان مهلت وکالت هم تمام شده
لطفا بگین چکار کنم
من تا حالا پلیس هم از ۵ متری ندیدم
نمیدونم چطور شکایت کنم کجا بدم و چی بنویسم وبگم
تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دوست عزیز تعویض موتور بدون هماهنگی پلیس خودش جرمه شما میتونید از ایشون شکایت کنید تحت عنوان جعل قطعات خودرو با مراجعه به دفتر خدمات قضایی وارسال پرونده به دادسرا

باسلام
چون در مبایعه نامه قید شده هر گونه موارد خلاف قانونی بر عهده فروشنده است میتوانید به استناد آن اقدام بر علیه فروشنده کنید