آیا میتوانم بخاطر عدم صداقت و تدلیس در ازدواج از خانمم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۱۵ #82920753

باعرض سلام
بنده (زوج) موقع ازدواج باهمسرم (که محل سکونتشان تهران بود) دانشجو بودم و به ایشان وخانواده تاکیدکرده بودیم که شرایط آینده ی شغلی من به گونه ای است که هر جای کشور کار برایم پیدا شود باید همان جا برای زندگی برویم و آنها قبل ازدواج قبول کردند. اما ایشان ازهمان ابتدای شروع زندگی مشترک اصراربرزندگی فقط درتهران داشتند ودارند و همین عامل اصلی ما را در معرض طلاق قرارداده. آیامیتوانم بخاطرعدم صداقت وتدلیس درازدواج ازخانمم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، این مورد که فرمودید جزء موارد تدلیس در ازدواج نیست و صرفا عدم انجام تعهد است ، و لذا چنانچه خانم شما در مسکنی که شما اختیار کرده اید زندگی نکند ، الزام به تمکین ایشان را از دادگاه بخواهید که متحمل پرداخت نفقه نشوید.

با سلام خیر از مصادیق تدلیس نیست،اما حق تعیین مسکن با زوج است و شما هرجا که منزل تهیه کنید همسرتان ملزم است تمکین نماید

سلام
چنین اقدامی تدلیس در ازدواج نیست
ثانیا اگر تعیین محل زندگی با زوج می باشد می توانید هرجای ممکن که برای زندگی درشان زوجه بوده باشد را تهیه و از طریق اظهارنامه ایشان را دعوت به تمکین نمایید و عدم اقام ایشان موجب نشوز زوجه می باشد