تقسیم ارث توسط دادگاه چطور است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۷ #82886351

سلام ارثیه پدربزرگم در سال ۶۳ تقسیم شده و تقسیم نامه امضا شده و بعد از گذشت ۳۶ سال چون قطعه زمین مادرم که در زمان تقسیم ارزشی نداشت والان در طرح شهرک افتاده و قیمتش بالا رفته، دایی کوچکم رفته یک شناسنامه جدید با نام خانوادگی جدید و چند سال کوچکتر گرفته و ادعا کرده که در زمان تقسیم صغیر بوده، وکیل هم گرفتیم محکوم شد ولی دوباره رفت و تقسیم نامه را باطل کرد یعنی تو دادگاه پول خرج کرد و دادگاه الان اموال را گذاشته مزایده و یکی دو قطعه زمین هم فروخته شده و مادر بنده هم چند ماه پیش فوت کرده آیا میشه از دیوان شکایت کرد و نتیجه گرفت، قاضی دستور استعلام شناسنامه داییما از ثبت احوال نداد و نمیده

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق ماده ۵۹۱ قانون مدنی اگر تقسیم به تراضی تمام ورثه واقع شده باشد لازم الاجرا است
ابتدا حضور دایی جان را در جلسه تقسیم اثبات نمایید و امضا ذیل تقسیم نامه را اثبات و سپس اقدامات قضایی دیگر...