چگونه میتوانم سهم برادرم را نیز خریداری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۵ #82703511

سلام. من سه دانگ از ملک دو طبقه پدری ام را زمانی که ایشان در قید حیات بودند خریدم و سند هم زدیم. اکنون که پدرم فوت شده اند مادرم در این خانه زندگی میکنند. همچنین ما ۲ خواهر و ۳ برادریم و تاکنون جهت انحصار وراثت اقدام نکرده ایم. بیش از دو سال است که اعلام کرده ام میخواهم مابقی سه دانگ خانه یعنی سهم الارث خواهر و برادرانم را بخرم از آنجایی که یکی از برادرانم با فروش سهمش مخالفت میکند در این دو سال معطل این موضوع هستم و هنوز بابت خرید از دیگر وراث اقدامی نکرده ام. لطفا راهنمایی کنید که چگونه میتوانم سهم برادرم را نیز خریداری کنم. لازم به توضیح است این برادرم توان مالی خرید سهم الارث دیگر وراث را ندارد و من نیز نمیخواهم شریک داشته باشم.

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید رضایت ورثه رو جلب کنید در صورتی که نتونستید باید انحصار وراثت کنید

باسلام
اولا بایستی برگه انحصار وراثت اخذ گرد
دوما رضایت ورثه برای فروش یا واگذاری سهم به شما باشد

شما فقط میتوانید از کسانیکه سهم خود را میفروشند خریداری نمائید،و منتظر بمانید تا برادرتان تصمیم بفروش داشته باشند بعد سهم آنرا خریداری نمائید.آنهم بعد حصر وراثت.

ابتدا باید گواهی انحصار وراثت دریافت نمایید ضمن اینکه اجبار ورثه به فروش سهم الارث محمل قانونی ندارد ..