آیا میتونم به خاطر اجبار و تهدید شوهرم به سقط جنین طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۷۰۱ #82640

سلام، موقع ازدواج شوهرم با من توافق لفظی کرد که بچه دار نشیم،هردو ازدواج دوممون بود چون خودش از همسر سابقش یک پسر داشت میگفت که دیگه حوصله ی بچه نداره من هم قبول کردم و با خودم گفتم بعدا نظرش رو عوض میکنم،من بچه ای نداشتم و خانواده بهم فشار میاورد که تا سنت بالا نرفته بچه دار شو خودم هم علاقه ی زیادی به بچه داشتم و میخواستم مادر شدن رو تجربه کنم. به همین خاطر یه مدت بدون اطلاع شوهرم قرص جلوگیری نخوردم بعد از یه مدت علایم بارداری داشتم خواستم تست بگیرم که شوهرم متوجه شد و کلی سوال جواب کرد منم قضیه رو براش گفتم. اون خیلی خیلی عصبانی شد و شروع کرد به بی احترامی و تهدید. فرداش منو برد آزمایش و وقتی فهمید باردارم بیشتر عصبانی شد و برای اولین بار دست روم بلند کرد و چندتا سیلی بهم زد. بعد منو با کلی تهدید و فحاشی مجبور کرد همراه مادرش برم دکتر تا مادرش چندتا دروغ سر هم کنه و دکترو متقاعد کنه که آمپول بزنه برای سقط. بهم گفت اگه نری خودم انقدر میزنمت تا هم سقط کنی هم خودت بمیری. خلاصه که منو با تهدید و اجبار بردن و آمپول زدم و بچمو که تقریبا چهار هفتش بود سقط کردم. بعد از اون ازش متنفر شدم و یه روز بدون اطلاعش رفتم خونه پدرم بعد از یک ماه که هی میاد اینجا حرف میزنه و بهم زنگ میزنه که باید برگردی رفته دادخواست عدم تمکین داده میگه با مامور میام سراغت چون حق با منه تو منو راجع به جلوگیری از بارداری فریب دادی و با خانوادت برام نقشه کشیدید و میخواستی بچه دار شی که جا پاتو محکم کنی چون وضع مالیش خیلی خوبه. میگه هم مهریتو کامل و یکجا میدم هم نفقه میدم هم دیه ی بچه سقط شده رو ولی طلاقت نمیدم باید برگردی خونه. ولی من دیگه نمیخوام باهاش زندگی کنم ازش خیلی میترسم چون فقط به فکر انتقامه و همش تهدیدم میکنه. هیچ مدرکی هم از اون جریان ندارم انقدر حالم بد بود که حتی یادم نیس منو کدوم دکتر برده بودن. میتونم به خاطر اجبار به سقط ازش طلاق بگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر سقط جنین مجازات خواهد داشت و عملی غیرقانونی است لذا برای طلاق نیز باید یکی از شروط ضمن عقد در سند ازدواج را داشته باشید.