کلاهبرداری یا خیانت در امانت را چگونه باید اثبات کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۰۸ #82578

با سلام و خسته نباشید
فردی با فریب و اغفال از من دو فقره چک بمیزان 20ملیون گرفت تا معادل ان به بنده وجه نقد بپردازد تا مشکلات مالی ام حل شود. اما ایشان نه تنها پولی پرداخت نکرد بلکه بدون اجازه و رضایت من چک ها را در بازار خرج کرد. چک به اسم من نیست و من هم بنا به درخواست ایشان از شخص دیگری به امانت گرفته بودم. نامبرده چک را خرج کرده و هم امضای من و هم امضای نامبرده بعنوان ضامن پشت چک است . شاکی شکایت کرده. و برای ما دوتا و صاحب چک حکم جلب گرفته حالیه نامبرده متواری شده و مارو گرفتار کرده . میخوام ببینم ایا میتوانم از نامبرده شکایت کلاهبرداری یا خیانت در امانت بکنم؟ گواه یا مدرکی دال بر امانتی بودن چک ندارم. اما حاضر به اتیان سوگند هستم که هیچ مبلغی در قبال چک به من پرداخت نکرده..
لطفا سوال بنده به اشتراک گذاشته نشود
سپاس بیکران از مساعدت و راهنمایی شما. پاینده باشید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با سوگند نمیتوانید این موضوع را اثبات کنید و باید رسید و یا شاهد و یا مدارک دیگر داشته باشید.