ضرر و زیان ناشی از کلاهبرداری به علت تحویل ندادن آپارتمان چگونه محاسبه خواهد شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۰۷ #82517909

با سلام
بنده یه آپارتمان از یک بنده خدایی پیش فروش در سال ۹۲ خریدم، بعد پنج سال که آپارتمان آماده شد به من تحویل نمی داد شکایت کیفری کردم و حکم کلاهبردای پنج سال زندان برای طرف صادر شد.
میخواستم بدونم ضرر و زیان ناشی از این کلاهبرداری به چه صورتی محاسبه میشه؟
ممنون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید خسارت ضرر و زیان ناشی از جرم دریافت نمایید و بایستی درخواست نمایید .

سلام علت صدور حکم کلاهبرداری چه بوده ؟

تعجب میکنم ؛ اگر خواسته اصلی عدم تحویل آپارتمان بوده .‌این‌موضوع حقوقی بوده و اصلا کلاهبرداری محسوب نمیشود .

اگر بعد از پنج سال به شما تحویل داده شده است آپارتمان
شما مستحق دریافت اجرت المسمی این پنج سال به قیمت روز هستید

باید دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم را به دادگاه بدهید. میزان ضرر و زیان وارده به شما را دادگاه تعیین خواهد کرد

باعرض سلام وخسته نباشید خدمت شمادوست گرامی باید بگم که اگرآپارتمانتان را بیمه کرده اید میتوانید خسارت نقدی ناشی از کلاه برداری را بگیرید