چکار کنم که بتونم افت قیمت خودرو و هزینه های دادرسی و کارشناسی رو از ایشان دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۶۳ #82371416

باسلام
تیر ۹۸ یک خودرو ۴۰۵ به خودروی من دو مرتبه در محل برخورد کردن افسر آمد و مقصر ایشان شناخته شدن و بیمه ثالث خسارتی که تعیین کرد رو پرداختن بگذریم از اینکه هزینه ها بیشتر بود ولی خودروی من صفر بود و اولین تصادف بود و در حضور مقصر از بیمه در خصوص افت قیمت پرسیدم گفتن یا توافق کنید یا شکایت کنید که ایشان اهمیت ندادن و رفتن. من شکایت کردم و بعد از چند بار رفت و آمد به مجتمع قضایی بعثت تهران و هزینه هایی که پرداختم در این خصوص تا بالاخره بعد از چند ماه بهمن ۹۸ رای صادر شد و مقصر راننده و صاحب خود رو برادر شون و بیمه ی ثالث خانی آباد محکوم به پرداخت مبلغ ۶۴۷۰۰۰۰ تومان شدن با فرصت ۲۰ روز جهت اعتراض که ایشان تا ۵/۱۲/۹۸ اعتراضی ندادن و من رفتم شعبه و گفتن هفته بعد برم برای درخواست اجرایی، ولی امروز۸/۱۲/۹۸ ابلاغیه دم خونه اومده که ایشان درخواست اعسار دادن. و باید ۲۰/۲/۹۹ در شعبه جهت رسیدگی حاضر باشیم. خواهش من از شما اینه که برام توضیح بدین اصلا برای چه هست و من چکار باید بکنم که بتونم به حقم برسم من چون وضع مالیم خوب نیست نتونستم کامل کارهای صافکاری نقاشی رو انجام بدم فقط ظاهرشو جمع و جور کردن با هزینه ی پایینتر تا بعد از دریافت افت قیمت ببرم که اصولی و کامل انجام بدنبا این توضیح که خودرو ۲ دانگش به نامم هست و ۴ دانگش لبزینگه و اقساط باید پرداخت کنم ۱ سال پرداخت شده و ۳ سال از اقساط مونده تا خودرو کامل به نام من بشه حالا با این تفاسیر من در مقابل درخواست ایشان چکار کنم که بتونم افت قیمت خودرو و هزینه های دادرسی و کارشناسی رو از ایشان دریافت کنم و به حقم برسم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. باسپاس

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست اعسار ایشان ربطی به خواسته شما نداشته و وی باید در صورت پذیرش دادگاه ، خسارتهای وارده را به صورت قسطی پرداخت نماید . نگران اصل ماجرا نباشید .