چطور میتونم از شوهرم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۴ #82162679

من ی پسر یک و نیم ساله دارم که شیر خواره است و بخاطر آلرژیش منم رژیم غذایی دارم شوهرم نزدیک به یک ساله به هم خرجی نمیده و پوشاک و وسایل بهداشتیم رو با هفتگی ۵۰ تومن که پدرشوهرم میده تامین میکنم و اگه چیزی بخرم که خوشش نیاد دور میندازه و خودش فقط پول تلفن و خوراک من رو تامین میکنه .همش بهم توهین میکنه و اخلاق بدی داره اجازه تنها بیرون رفتن بهم نمیده و خیلی سخت گیره رفت و آمد نمیکنه و شاتر هستش و بقیه روز همش خوابه حتی با پسرم وقت نمیگذرونه طلاهام و مدارک شناسایی و عقدنامه ام رو هم ازم گرفته .الان سه هفته است که اومدم خونه پدرم و گفتم که میخوام ازش جدا بشم اما قبول نمیکنه من چطور میتونم طلاق بگیرم راهی هست؟؟
دیشب هم اومد دنبالم اما باهاش نرفتم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
حق طلاق با زوج میباشد مگر اینکه در شروط ضمن عقد یا دفاتر اسناد حق طلاق به زوجه داده شود و نیز زوجه دارای شرایط ۱۲ گانه قید شده در سند نکاحیه باشد و نیز عسر و حرج زوجه برای دادگاه محرز گردد و طلاق توافقی و خلع مبارات با بذل بخشی یا تمامی حقوق خود.

با سلام وقت شما بخیر
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی محل سکونت خود و به ارائه مدارک هویتی شناسنامه کارت ملی ،عقد نامه و معرفی دو نفر شاهد اقدام به ثبت دادخواست ترک انفاق کیفری و حقوقی نماییدو با استنادبه بندهای مندرج در عقد نامه که همسرتان نقض شرط عقدنموده و سوء رفتار داشته و نفقه نمیپردازد میتوانید اقدام به ثبت دادخواست طلاق نمایید.در صورت ثبت درخواست ارزیابی قطعا پاسخ کاملتری عاید شما خواهد شد.موفق باشید