با سند نزدن خودرو چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۴ #82100539

با سلام ببخشید بنده یک خودرو خریدم به مبلغ ۴۸ میلیون خریدم و کل پول را پرداخت نمودم ولی الان نمیاد سند بزنه و متوجه شدم سند بنامش نیست و من نفر سوم هستم که با قولنامه خریدم . با پیگیری های من الان فروشنده میگه برو شکایت کن . موندم کجا و چکار کنم . اگر وکیل بگیرم هزینه اش چقدر میشه و چه مدت طول میکشه که حل بشه سند بنام من بخوره . در ضمن اتباع هستم ‌. با تشکر که منو راهنمای کنید لطفا

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اتباع بودن شما نمی توانید الزام به تنظیم سند را بخواهید

باتوجه به اینکه از اتباع هستید ، تنظیم سند به نام شما میسر نیست.

سلام
شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال بدهید

با توجه به اینکه قرارداد فی مابین (قلنامه )بین شما و فروشند منعقد شده اگر فروشند مالکیت نداشته تنها مالک پلاک بود کل ثمن معامله را بابت هر دو موضوع دریافت کرد بابت کلاهبرداری فروشند میتوانید شکایت کنید همچنین برای مالک اصلی دادخواست تنظیم سند رسمی اقدام فرمایید

شما میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید. البته اگر از اتباع باشید و کد ملی ایران را نداشته باشید نمی توانید سند بنام خودتان بزنید.