میتوانم ادعای حیثیت و افترا کنم از اون شخص؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۰۶ #82038582

دوست بنده به شرکتی که در آن کار میکنم گفته است طلایی که در یکی از شعباتی که دزدیده شده است کار من بوده است وایده این کار را قبلا به ایشون دادم ولی قبول نکردن ، شخصی که دزدی کرده توی فیلم مشخص هست از نظر استایلی که من نیستم ولی شرکت بنده رو تعلیق کردن به این علت که مغزه متفکر این سرقت با بنده بوده و اون شخصی که تو فیلم بوده همدست بنده بوده ،چون سارق یک دستبند مشابه دستبند سرقتی ولی بدل میسازد و آن را جابه جا میکندبا اصلی ،همکار بنده گفته من قبلا همچین ایده ای دادم و عکسی به شرکت ارائه کرده که نمونه فیک دستبند طلای سرقت شده است که گفته من ساختم و قصد این سرقت را داشته ام، خواستم بدونم میتونم چون از کارم تعلیق شده ام واگه شرکت هم بر طبق این ادله از بنده شکایت کند امکانش هست مشکلی برای بنده پیش بیاید ؟چون شاهد یعنی کسی که دیده باشد در حال مرتکب جرم شخصی رو نه اینکه بیاید بگوید طرح دزدی رو به من گفته، شهادتشون مورد قبول هست ؟و آیا دادگاه حساب های بانکی بنده رو بابت این شکایت چک میکنند که ببینند پولی به حساب بنده آمده یا خیر بابت سرقتی که انجام شده است .

مشاوره حقوقی افترا
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . در صورتی که نتواند ادعای خود را اثبات کند با احراز سوءنیت شاکی میتوانید علیه ایشان شکایت کنید .

بادرودوسلام چنانچه برائت حاصل نمایید باعنوان افترا قابلیت شکایت و اعتراض دارد.

سلام با توجه به سوال حکم برائت صادر شده باشد میتوانید شکایت خود را مطرح کنید موفق باشید

باسلام
در صورت صدور قرار منع تعقیب یا حکم برائت تحت عنوان افترا شکایت نمایید .

با درود اگر برائت حاصل نمایید تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند

سلام در صورت صدور قرار منع تعقیب یا حکم برائت تحت عنوان افترا می توانید شکایت کنید

باسلام
به صرف ایده نمیتوان شخصی را متهم کرد مضافا اینکه طبق متن شما در دوربین واضح است شما نیستین