اگر همسرم از پرداخت مبلغ هزینه ها خودداری کند چطور می توانم آن مبلغ را از او بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۶ #81841736

سلام و خسته نباشید.
با تامین خواسته و واریز هزینه خسارت احتمالی جهیزیه ام رو جمع کردم. رای دادگاه قطعی شد و هزینه مذکور را پس گرفتم. در دادنامه نهایی و حکم، قاضی همسرم را محکوم کرده تا هزینه دادرسی ( ۷۰۰ هزارتومن) را پرداخت کند چون مانع ورودم به منزل شده بود و من مجبور شدم با تامین خواسته برای استرداد اقدام کنم.
حال سوالم این است که اگر همسرم از پرداخت آن مبلغ خودداری کند چطور می توانم آن مبلغ را از او بگیرم؟
آیا راه قانونی دارد؟
تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان باید تمام محکوم به را به شما پرداخت نمایند و پس از ابلاغ اجراییه در صورت امتناع ایشان می توانید اقدام به معرفی اموال و توقیف حساب ها نمایید

سلام
چنانچه همسر شما ضمن حکم دادگاه به پرداخت هزینه ها محکوم شده است پس از قطعیت حکم نسیت به آن تقاضای صدور اجراییه کنید چنانچه پس از ابلاغ اجراییه در مهلت مقرر هزینه ها را پرداخت نکند می توانید اموالش را توقیف و در صورت نداشتن اموال حکم جلب ایشان را بگیرید.