چگونه می توانم ثابت کنم پولها را پسرم داده است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۶ #81559397

پسرم قبل از عید مجرد بود و با خانمی صیغه کرده اند بعد که زن صیغه ای متوجه میشود پسرم می خواهد ازدواج کند می گوید من باردار هستم بعد هزینه سقط جنین را میگیرد بعد از چند روز دوباره می گوید یک بچه دیگر هست دوباره هزینه سقط جنین را میگیرد بعد می گوید برای سقط جنین پا فلج شده بر اثر داروی بی هوشی دوباره هزینه میگیرد یک برگه نوشته که از این به بعد هیچگونه طلبی ندارم تا حال حدود ۱۳۰ میلیون گرفته باز هم زنگ می زند تهدید می کنند پول بریزد به حساب در ضمن هیچگونه مدرک پزشکی نشان نداده در تمام عملها خودش رضایت نامه امضا کرده من را راهنمایی کنید ناراحت پسرم هستم که زندگیش نابود نشود در ضمن شماره پسرم پیش من است این خانم زنگ می زند حرف نمی زند با دوست پسرم زنگ یا پیامک میده و تهدید میکنند همسر پسرم هم اطلاع پیدا کرده و ناراحت است من میخواهم ابروی خانواده ان خانم حفظ شود نمی دانم پدر مادرش میداند یا نه در ضمن بقیه صیغه پسرم بخشیده تمام این پولها را قرض کرده و من ناچار گفتم من میدهم که زندگی این دو نفر به هم نریزد ایا این خانم می تواند شکایت کند من چطور چگونه می توانم ثابت کنم پولها را پسرم داده است البته به حسابش ریخته است دنبال وام هستم برای پرداخت بدهی ها راهنماییم کنید ممنون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما نگران شکایت خانم بابت چه اتهامی هستید؟ از ابتدا نباید هیچ وجهی می پرداختید از این پس نیز باید محکم با وی برخورد کرده و حتی نسبت به استرداد وجوه پرداختی نیز اقدام کنید .

شکوایه تحت عنوان اخاذی تقدیم و پیگیری نمایید