آیا میتوانیم حکم جلب شوهرم را بگیریم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۳ #81501420

سلام

وام ازدواج ده میلیونی را به اسم من بوده ولی ما به شوهرم دادیم و هم اینکه پدرم ضامن شد و چکی به مبلغ ده میلیون را در بانک گذاشته است،الان که به اختلاف افتاده ایم ما دو عدد سفته پنج میلیونی از شوهرم گرفتیم که اگر قسط ها را پرداخت نکرد اجرا بگذاریم.

میخواستم درمورد به اجرا گذاشتن سفته بپرسم که آیا میتوانیم حکم جلبش را بگیریم؟

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سفته ابتدائا جلب ندارد .‌وقتی شوهر به مبلغ سفته ها محکوم شد و حکم قطعی شد سپس پرونده به اجرای احکام رفت و پول سفته هارا نداد. آن موقع می توانید جلب بگیرید

سلام باید ابتدا نسبت به سفته طرح دعوی کنید و حکم صادر و قطعی شود . سپس اجرائیه به ایشان ابلاغ گردد . بعد از گذشت سی روز از ابلاغ اجرائیه اگر دادخواست اعسار ندهد می توانید درخواست حکم جلب ایشان را نمایید .