وسیله ای از من سرقت شده و من شاهد ندارم،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۳۲ #81396103

کارفرمای سابقم من را به دفترش برد تا رزومه کاری به من بدهد و من را برای گرفتن مهر دفتر به خانه پدرش فرستاد،در این حین کارت حافظه دوربین و باطری آن از کوله پشتی من که در دفتر بود سرقت شد،کس دیگری را جز کارفرمای قبلی ام من در دفتر ندیدم و شاهدی هم ندارم چه کنم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود علیه مظنون طرح شکایت نمایید

میتوانید شکایت نمایید و شخصی را که به آن مظنون می باشید را معرفی نمایید

طرح شکایت اساسا" مشکلی ندارد لیکن مشکل از جهت اثبات ادعا خواهد بود که باید شکایت شما مستند به دلائل اثباتی باشد که بتوانید در دادگاه شکایت خود را اثبات کنید یا حداقل قرائن و اماراتی باید ارائه بدید ( مثلا"فیلم دوربین مدار بسته ) که موجب علم قاضی به تحقق سرقت از ناحیه متهم باشد .

اگر در شرکت دوربین هست سریعا شکایت و نسبت به تقاضای بازبینی دوربین و تهیه فیلم دوربین ها اقدام کنید، حداقل اشخاصی که در آن زمان رفت و شد داشته اند کشف میشود ولی میتوانید نام متهم رانبرید تا اتهام ناروا هم نزده باشید. ولی در توضیحات شکایت اولیه بگید که هیچ شخصی جز کارفرما در شرکت نبود.
امکان دارد در حین تحقیقات دلایل دیگری هم کشف شود و الا پرونده بعد از عدم نتیجه ی مثبت در تحقیقات راکد خواهد شد.

با سلام و احترام شما حق طرح شکایت و اعلام اسامی مظنونین و تقاضای تحقیق و شناسایی متهم را دارید ولی اثبات این مساله در مرجع قضایی به سادگی ممکن نیست.