شکایت از کارفرما به دلیل عدم پرداخت حقوق شش ماهه کارگر چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۸ #81391029

من یکی از دوستانم را گذاشتم جهت نظارت ساخت خونم پول بحسابش میریختم ایشون خرید میکرد کارگر میاورد و حقوق میداد ولی هاهنگ با من نمیکرد و هر بار میخواستم بیاد حساب و کتاب پس بده از زیرش در میرفت تا اینکه خونه در مرداد ۹۷ تمام شد دستمزد شخص ایشون را طی رسیدی دادم و نوشتم هیچگونه طلبی و شکایتی نداریم حالا بعد از چند ماه میبینم کارگراه تماس میگیرند که ما ۶ ماهه حقوق نگرفتیم مهندس گفته شما باید بدید منم گفتم پول ریختم که بهتون پول بده برید از خودش بگیره حالا ایشون شده مدعی میخواد بره شکایت کنه ایا میتونه و ایا حقوق کارگرها را که من اصلا ندیدم و من سر کار ساختمان نیاوردم را باید بدهم

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر کارگرها به دستور و درخواست دوست شما کار می کرده اند و رابطه حقوقی و مالی باشما ندارند ، شما کارفرما نیستید و باید از دوست شما شکایت کنند .

با سلام ووقت بخیر
باید تعهدی یا قراردادی دال براین موضوع بین شما و دوستتون منعقد میشد و این موارددرآن ذکر شده باشد علی ایحال که قراردادی نبوده و یا تعهدی بینتون وجود نداشته شما میتونید پول کارگرها رو واریز کنید و مبلغی که به حساب دوستتون واریز کردید براساس فیش واریزی دادخواست مطالعه وجه دهید .