آیا فسخ قرارداد فروش خودرو به دلیل عدم انجام تعهدات امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۲ #81347596

سلام
من یه ماشین فروختم که اول قولنامه دستی با خریدار نوشتیم . ولی خسارت تعیین نکردیم . چون طرف ظاهر موجهی داشت اعتماد کردم . بعد هم وکالت تعویض پلاک دادم . الان یه بخشی از مبلغ که مانده بود برای دفتر خونه هنوز پرداخت نکرده و چون اخبار اعلام کرده که دیگه نیاز نیست بریم دفتر خونه ، خیالش راحته که دیگه کارش گیر نیست و نمیاد تسویه حساب کنه . اگه من ازش شکایت کنم امکانش هست که بتونم قرارداد را باطل کنم و ماشینو پس بگیرم ؟ در ضمن وکالت تعویض پلاک را به نام خواهرش زدیم و خود اون آقا این مسئله رو پشت برگه قولنامه ای که نوشتیم قید کرده و امضا زده
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بر اساس مستنداتی که دارید ، می توانید مطالبه ثمن معامله را درخواست نمایید.

سلام
دادخواست مطالبه الباقی ثمن معامله تنظیم و ثبت بفرمایید

با سلام.هیچ دلیلی برای فسخ و ابطال قرارداد وجود ندارد

با سلام.هیچ دلیلی برای فسخ و ابطال قرارداد وجود ندارد. فقط میتوانید الباقی ثمن‌ معامله را از ایشان مطالبه نمایید.

با سلام
دادخواست مطالبه الباقی ثمن معامله را مطرح کنید

با سلام باید دادخواست مطالبه وجه باقیمانده را بدهید

قراردادتان باید بررسی وشرایط آن بطور دقیق ملاحظه گردد