در طلاق از جانب زوجه؛ با این اوصاف نظریه شما وکلای محترم چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۰ #81283017

با سلام. زوجه دادخواست طلاق داده بدین شرح که زوج کنترل اعصابشو نداره و خود زنی میکند.که حتی گواهینامه رانندگی برای نامبرده صادر نمیشود و.دارای بیماری اعصاب و روان هست. و.من در عسر و حرج هستم.
دادخواستش بدین شرح بود. اولا بنده زوج جای هیچ گونه خود زنی روی بدنم نیست و.نکردم. دوما گواهینامه رانندگی دارم و.گرفتم. سوما هیچ گونه سابقه بیماری و بستری و مصرف قرص اعصاب و روان نداشتم. چهارما رای قطعی الزام به تمکین زوجه هم گرفتم.با این اوصاف نظریه شما وکلای محترم چیست؟ بهترین راهکارتون چیست در این خصوص؟؟؟ آیا نتیجه میگیره زوجه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ادعا سبب اثبات دعوا نمی گردد ایشان باید بتواند ادعای خدیش را ثابت نماید

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

با سلام
صرف ادعا که کافی نیست
مدعی باید دعوای خودش را در دادگاه با ادله محکمه پسند و قانونی اثبات کنه و به صرف مطرح نمودن مطالب کذب و بدون اثبات اونا به نتیجه نمیرسه قطعا.
شما اجازه بدید پروندع رولل خودشو طی کنه
و البته دفاع لازم رو از خودتون انجام بدید