برای حفظ آبرو می توانم در شهری غیر از محل سکونت خودم طرح شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۲۵ #81218787

باسلام خدمت وکلای عزیز، کانال تلگرامی ازدواج از من کلاه برداری کرده و مکانش هم مشخص نیست

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادگاه محل وقوع جرم صالح هست و یا محل بانک افتتاح کننده حساب

دادگاه محل وقوع جرم صالح خواهد بود...

با عنایت به اینکه وجهی از حساب شما برداشته شده و با توجه دقیق در رای وحدت رویه
در رای وحدت رویه شماره ۷۲۹ ـ ۱/۱۲/۱۳۹۱ هیات عمومی دیوان عالی کشور آمده است: «نظر به اینکه در صلاحیت محلی، اصل صلاحیت دادگاه محل وقوع جرم است و این اصل در قانون جرایم رایانه‌ای نیز مستفاد از ماده ۲۹ مورد تاکید قانون‌گذار قرار گرفته، بنابراین در جرم کلاهبرداری مرتبط با رایانه هرگاه تمهید مقدمات و نتیجه حاصل از آن در حوزه‌های قضایی مختلف صورت گرفته باشد، دادگاهی که بانک افتتاح‌کننده حساب زیان‌دیده از بزه که پول به طور متقلبانه از آن برداشت شده در حوزه آن قرار دارد صالح به رسیدگی است.
لذا شما از لحاظ قانونی میبایست در حوزه آن بانک طرح دعوی کنید.

با عرض ادب و احترام
هر وب سایتی دارای دامنه و هاست می باشد.
شما با یک دستور بسیار ساده در اینترنت صاحب دامنه و محل زندگی مالک دامنه را بدست می آورید.
سپس تنها متناسب با آدرس ثبت شده در ارایه دهنده خدمات هاست و دامنه مالک می توانید طرح شکایت کنید.
با نهایت امتنان و تشکر
دکتر حشمدار

می توانید نسبت به شماره ایی که پول واریز کردید شکایت نمایید

محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی دارد.

با درود بله امکان پذیر است