شاکی رفته اعتراض زده چند درصد احتمال داره اعتراضش قبول شه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۹۴ #80962973

سلام.من تازه طلاق گرقتم.در دوران زن و شوهری به همسرم در واتساپ پیام داده بودم که با فلا دوست احمق و خرت نگرد... داره زندگیمونو میپاشه.اون اصلا آدمه که باهاش دوستی.
همسرم هم بعد طلاق این پیام هارو برده داده به دوستش و دوستش به جرم توهین ازم شکایت گرده در دادسرا به اسن دلیل که پیام ها مستقیم نبود و اینکه بین من و همسرم اختلاف هست و اینکه پیام ها در واکنش به حرفای همسرم بوده منع تعقیب خوردم اما شاکی رفته اعتراض زده .چند درصد احتمال داره اعتراضش قبول شه؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نتیجه غیرقابل پیش بینی می باشد....

نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد.

بادرودوسلام نتیجه غیرقابل پیش بینی می باشد.

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

سلام
به احتمال زیاد حکم قبلی تایید خواهد شد. اما شما هم می توانید دفاعیات علمی و حقوقی خود را در قالب یک لایحه ارائه دهید.

احتمال تایید منع تعقیب زیاد است.

باسلام، قابل پیش بینی نمی باشد