اعتراض به نظریه پزشکی قانونی با اینکه مقصر حادثه ام، چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۴ #80943915

با سلام بنده امسال برج ۶ سال ۹۷ تصادف کردم و مقصر حادثه خودم بودم و بیمه رانندگان بهم تعلق گرفته و دیروز پروندمو بستم ولی نامه ای که درصد رو برام زدن هنوز دستم نیست ولی جوری که متوجه شدم حدود ۱۷ درصد کم تر برام زدن پروندمم داخل دادگاه قسمت بایگانی هست با این تفاوت که طرف من شرکت بیمه است من چجوری میتونم به نظریه پزشکی قانونی اعتراض بزنم

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام پس از ابلاغ نظریه پزشکی قانونی ظرف مدت یک هفته حق اعتراض داشته اید لذا اعتراض شما به شرح متن سئوال مسموع نخواهد بود

شما فقط در صورتی می توانید نسبت به این قضیه اعتراض کنید که مهلت اعتراض به نظر کارشناسی تمام نشده باشد

با سلام
شما میتوانید درصورای که مهلت اعتراض به نظر کارشناس اتمام نیافته به ان اعتراض زده و درخواست ارجاع به کمیسیون پزشکی نمایید